top of page

BARFOTABÖCKERS FÖRFATTARE TILL FÖRFATTARDAGEN

Barfotaböckers författare Anna-Klara Mehlich är en av de som ska delta på Författardagen den 29 januari 2016 i Stockholm. Sammanlagt 16 författare är inbjudna till att prata om sitt författarskap på Bio Rio vid Hornstull i Stockholm. På scenen står Aris Fioretos, Jesper Weithz, Ritta Jacobsson, Maria Frensborg, Pär Sahlin, Åsa Anderberg Strollo, Martina Montelius, Gunilla Boëthius, Ulf Eneroth, PeKå Englund, Bob Hansson, Eva Susso, Sarah Sheppard, Magnus Linton, Staffan Lindberg och Anna-Klara Mehlich. På Författarcentrum Östs webbplats kan du läsa mer om dagen.

Författarna som medverkar på Författardagen 2016

OM GUNGA ÅT SÖDER OCH NORR
KÖP BOKEN
TILL PRESSMEDDELANDET

Läs pressmeddelandet om boken Gunga åt Söder och Norr - Inlighetens kamp

Ny fantasyroman med toleranstema för bokslukaren

FÖRFATTAREN
ANNA-KLARA MEHLICH
MISSA INTE!
bottom of page