top of page

"STÄMNINGEN LEDER TANKARNA TILL KLASSISKA MIO, MIN MIO"

Ur recension av BTJ (Bibliotekstjänst) "Gunga åt Väster av Anna-Klara Mehlich är en lågmäld och finstämd fantasyberättelse som blandar det lilla perspektivet med det stora - från morfars hus, vännerna och de nästan bortglömda äldre släktingarna till en heterotopisk världsbild där Väster, Öster och vår värld bara är delar i ett större kretslopp. Språket är enkelt och behagligt och att teckenspråk är en naturlig del i båda världarna är både intressant och positivt ur ett mångfaldsperspektiv." "Att lägga in miljöförstöring som ett komplement till väderfurstens ondska ger en extra dimension till fantasin.Både dramaturgin och stämningen leder tankarna till klassiska Mio, min Mio". Lektör Fia Idegård, BTJ, Häftepos 14104581

OM GUNGA ÅT SÖDER OCH NORR
KÖP BOKEN
TILL PRESSMEDDELANDET

Läs pressmeddelandet om boken Gunga åt Söder och Norr - Inlighetens kamp

Ny fantasyroman med toleranstema för bokslukaren

FÖRFATTAREN
ANNA-KLARA MEHLICH
MISSA INTE!
bottom of page